Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig scart-kabel online!

Fyndiqs favoriter

Koppla ihop ljud och bild med scart-kabel! Scart-kablar har länge varit standardkablarna för att koppla ihop elektronisk utrustning för bild- och ljudsignaler. Nu börjar HDMI-kablar ta över allt mer, men det är fortfarande många elektroniska apparater som behöver scart-kablar! Vi på Fyndiq har därför samlat ett stort utbud av billiga scart-kablar för de som fortfarande har elektronik som kopplas med hjälp av scart. Välj mellan kablar som passar olika enheter från bland annat Deltaco, Champion och Hama! Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Hos oss på Fyndiq hittar du inte bara scart-kablar, utan vi har ett stort utbud av alla möjliga elektronikkablar. Klicka in i kategorin ”Elektronik” och finn den kabel du säker redan nu! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vanlig kabel eller förgreningsbox! Bland scart-kablarna på den här sidan kan man bland annat hitta vanliga kablar för att kunna ansluta två olika apparater till varandra. Det kan exempelvis handla om en DVD-spelare som ska anslutas till en tv och så vidare. Men man kan även hitta olika typer av förgreningsboxar som gör att man kan koppla alla apparater i hemmet med scartanslutning till varandra. Dessa finns med både två och tre olika ingångar! Den som inte letar efter en kabel utan endast vill ha en scart-adapter, kan även hitta det på den här sidan. Adapter gör att ett uttag som egentligen inte har en scartanslutning, ändå kan fungera med en scart-kabel!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.