Fri frakt över 199 kr!

Fri frakt över 199 kr!

Projektor Tillbehör

120 Fynd

Här på Fyndiq kan du hitta allt det du behöver för en riktigt lyckad filmkväll. Vi har flera olika sorters tillbehör som underlättar när du ska använda din TV. Om du är på jakt efter projektor tillbehör har du hittat helt rätt. Kolla in vårt sortiment här nedan.


Köp billiga projektor tillbehör online

Med hjälp av en projektor och ett projektor stativ kan du bjuda in till en filmkväll utöver det vanliga då filmen, serien eller hockeymatchen kan visas på stor skärm. I vårt utbud kan du välja mellan flertalet olika användbara projektor tillbehör. Vi har till exempel flera varianter av skärmar i olika storlekar så du kan välja en som passar in i ditt hem. Du kan välja mellan skärmar med eller utan fotfäste och dukar du själv fäster på en valfri vägg. Förutom att vi har skärmar har vi också kablar och projektorfästen. Dessutom har vi stämningsfull belysning som bidrar till en bättre filmupplevelse. Välkommen att kolla in vårt breda sortiment och hitta det du behöver för att börja visa film med hjälp av en projektor.

Tips för ett lyckat köp

Till att börja med är det viktigt att du tänker på att montera upp skärmen eller fästet så det blir rakt. Annars finns risken att det blir ett störande moment. Därför ska du vara noggrann när du sätter upp skärmen.se också till att plocka bort saker som ligger i vägen för att ni ska ha fri sikt på skärmen. Ett annat tips är att kolla upp vilken storlek det är på den skärm eller duk du är intresserad av. På produktbeskrivningen ska det stå tydligt vilka mått den har för att du ska kunna avgöra om den kommer att passa på den vägg du tänkt montera upp den.se till att mäta väggen för att komma fram till vilken storlek som skulle vara rimlig. Om du har några frågor kring våra produkter eller din order är du varmt välkommen att kontakta våran kundtjänst så hjälper de dig med ärendet. Hos oss handlar du med öppet köp enligt konsumentlagen och vi kan hjälpa dig om du vill göra en retur.