Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda billigt tv-fäste online

300 Fynd

Köp billigt tv-fäste online

En bra filmupplevelse handlar inte bara om bra skärmupplösning eller hur många tum ens tv-skärm är. Det handlar om helheten och att man ska finna ro framför TVn. Av den anledningen har vi på Fyndiq samlat hela vårt utbud av tv-fästen på denna sida. Här finner du allt från billiga väggfästen för tv-skärmen till takfäste för TVn. Det finns även mängder av olika fästen med avstånd för både utdragbart och infällt läge. Här finner du även tv-fästen i olika färger och om du saknar något så håll ögonen öppna - vi får dagligen in nya produkter.

Tips för ett lyckat köp

När din tv ska befinna sig på väggen är det bra om det ser snyggt ut, så se till att ditt fäste passar in och kolla hur mycket plats det kommer att ta! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

takfäste eller väggfäste

När det kommer till att välja mellan ett takfäste eller ett väggfäste för din tv så handlar det enbart om smak och tycke. Ett väggfäste kan röra sig både sidled och djupled och funderar du över ett takfäste så brukar dessa rekommenderas för lite större tv-skärmar, men tänk på att kolla maxvikten så det inte sker en ledsam olycka. Det finns även tiltbara väggfästen, allt för att du ska få den upplevelse du längtar efter.