Bara 15 kr frakt!

Bara 15 kr frakt!

Fynda billigt väggfäste tv online

436 Fynd

Köp ett väggfäste för tv online

De flesta tycker att ett vardagsrum inte känns komplett om det inte har en tv. För tvn har i många år varit den främsta underhållningen just i det rummet. Den som inte vill köpa en tv-bänk, utan vill sätta upp tvn snyggt på väggen behöver ett väggfäste för tvn. Hos oss på Fyndiq har vi samlat billiga väggfästen för tv och det finns olika modeller som passar olika stora tv-apparater. Välkommen att fynda hos oss!

Tips för ett lyckat köp

Tänk på att du måste skruva upp ditt väggfäste på en vägg som klarar av att hålla en ganska så tung tv på plats. Det får alltså inte vara en jättetunn och skör vägg som du fäster på. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vinkla hur du vill

Många av de väggfästen för tv som man hittar på den här sidan är statiska och gör att tvn sitter fast mot väggen. Men det finns också en massa olika fästen som är rörliga och som gör att man kan vinkla tvn hur man vill. Ett sådant fäste passar utmärkt för den som har tvn i köket och vill kunna vinkla den beroende på om man står och lagar mat eller om man sitter och äter. Men självklart kan det rörliga fästet vara bra i en massa andra situationer!