Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda multistylingverktyg billigt!

Stort utbud av multistylingverktyg online! Du blir inte vackrare än vad du gör dig, det är en sanning. Och visst, skönheten sitter på insidan – men varför inte styla lite ändå? Gör dig vacker med våra stylingprodukter. Här hittar du allt från Babyliss iPro iCurl som du kan både platta och locka håret med, till Remingon lockborste som ger stora som små lockar beroende på vilket verktyg du använder. Vi har ett stort utbud av multistylingverktyg för håret till ett lågt pris! Köp hem din favorit billigt idag, du kommer inte att ångra dig!

Tips för ett lyckat köp! Med ett multistylingverktyg kan du snabbt platta bort lockarna om det skulle bli fel, det är det absolut bästa verktyget för en snygg frisyr. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Snyggare hår med stora lockar av multistylingverktyg! Att använda locktång för stora lockar är någonting som är ganska vanligt när det nalkas fest, det är inte heller så konstigt – eftersom nästan alla blir lite snyggare i lockigt stylat hår! Men för att få till lockarna på bästa vis gäller det att ha en produkt som hjälper till lite extra. En locktång från Babyliss är att rekommendera, men även Braun och Beurer multistyler är bra stylingprodukter för håret. Kika igenom vad vi erbjuder för ett vackrare hår! Utbudet är stort och priset lågt. Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.