Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Styla ditt hår med en varmluftsborste! Har du någon gång varit med om att du vaknar och inte har tid att duscha, men ditt hår ser ut som ett smärre skatbo som står åt alla håll? Det finns två lösningar på detta problem. Det första är att du drar på dig en hatt, mössa eller annat lämpligt huvudplagg. Det andra är att du plockar fram en värmeborste och får ordning på håret utan att behöva duscha! Vi på Fyndiq har samlat ihop ett stort utbud av billiga värmeborstar till ditt hår som du enkelt och smidigt kan beställa online, så du aldrig mer får en dålig hårdag igen!

Tips för ett lyckat köp! OBH Nordica har flera bra stylingborstar, men vi har även fler märken att erbjuda här! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En stylingborste kan göra stor skillnad! Ett bångstyrigt hår kan lätt tämjas med hjälp av värme och en bra borste, och har man de två i ett blir det en expressväg till succé på skalpen! Värmeborstar är en alldeles utmärkt uppfinning för den som vill ha ett snyggt stylat hår, eftersom den kombinerar en smart rundborste med ett jämnt och fint värmeflöde som formar ditt hår precis så som du vill. Skapa en härlig volym och frisk glans med en varmluftsborste, och var snygg i håret vareviga dag!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.