Kundservice

Fynda vårdande hårinpackning online

496 Fynd

Filtrera

Stort utbud av vårdande hårprodukter

Det spelar inte så stor roll om du har den perfekta outfiten på dig om du har en dålig hårdag med ett hår som lever sitt egna bångstyriga liv. Därför har vi på Fyndiq ett stort utbud av bra hårvård som ger frisyrer du kan se i modemagasin. Allt från produkter som trollar bort tunt hår och ger tjockare hår eller vackert vågigt hår. Och alla produkter har vi såklart till billiga priser så du känner att det är ett fynd du gjort.

Tips för ett lyckat köp

det allra bästa är att utgå från ditt eget hår och jobba dig sakta till det perfekta håret. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Olika hårfrisyrer dag till dag

Den ena dagen är det slingor som gäller för att i nästa göra en cool dip-dye. Och visst är väl det härligt, men alla härliga förändringar sliter på håret. Ja, att bara kamma ditt hår eller att ha det uppsatt i en tofs ger slitage. Vill du få tjockare hår, mer glans, undvika kluvna hårtoppar och få det där håret du sett i tidningen som du alltid drömt om gäller det att du vårdar ditt hår med allt från en bra hårinpackning till schampo och vårdande oljor.