Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda Olja & Serum billigt på nätet!

Hårvård är viktigt! Att kroppen ska må bra, det vill vi alla. Men det finns massor av delar som vi glömmer bort i allt skrubbande och vitaminätande, nämligen vårt hår! Det är trots allt det som ramar in ansiktet, och har därmed stor betydelse för hur vi ser ut och uppfattas. Hårvård är med andra ord viktigt för att vi ska kunna ta hand om vår frisyr! Därför kan du hitta en bra och billig hårolja för ditt hår hos oss på Fyndiq!

Tips för ett lyckat köp! Det finns en hel del olika oljor, som exempelvis populära marroccan oil! Men alla oljor passar inte för alla hår, prova dig fram i jakten på en favorit! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Argan olja för hollywoodsvall! Att spara ut sitt hår till ett långt hollywoodsvall är en riktig utmaning, det vet nog alla som någon gång gjort det, eller i alla fall försökt med det. Därför är det allra smartaste att underlätta för dig själv genom att ta hand om håret så att det inte behöver klippas lika ofta. Att ha oljor, som exempelvis argan olja, och andra serum är därför en bra idé, på så sätt behöver man nämligen inte klippa sig lika ofta. Perfekt!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.