Kundservice

Fynda billigt Äkta Löshår

984 Fynd

Filtrera

Köp Äkta Löshår billigt hos oss

Dags att piffa upp håret lite och längden räcker inte till? Då är det dags att köpa hårförlängning hos Fyndiq. Här hittar ni alla typer av äkta löshår; i olika hårfärger, med keratin, med clip on, lösluggar och mycket mer. Här finns även peruker gjorda från äkta syntetiskt hår, allt för att ditt hår ska få den där äkta looken.

Tips på ett lyckat köp

Hårfärger och nyanser kan skilja sig kraftigt åt, därför är det viktigt att du har koll på din hårfärg. Tänk också på att de flesta löshår går att tona om ni vill ändra håret till en annan nyans. Det får håret att se ännu mer äkta ut om håret stämmer överens helt. Det smarta med att köpa löshår från Fyndiq är att det finns en utförlig beskrivning av produkten. Från färgkoder till längd. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Snygg frisyr med löshår

Vilken frisyr du en är ute efter så finns det något för alla. Är det bara en lugg du vill ha men känner dig ovillig till att ta fram saxen så finns lösningen hos Fyndiq. Dreads, luggar och hårträns är bara några av de lösningar som finns. Vilken extension du än väljer kan du alltid vara säker på att ditt hår kommer att se äkta ut. Om det så är en Rapunzel frisyr man är ute efter en mer trovärdig look så finns det något för alla.