Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Köp syntetiskt hårträns online! Att ha ett vackert, långt och svallande hår är något som många drömmer om. Men det är långt ifrån alla som lyckas med att spara ut sitt hår och få det långt. Därför är det tur att det finns alla möjliga typer av löshår som man kan fylla ut sitt eget hår med. Hos oss på Fyndiq har vi bland annat samlat ett stort utbud av billigt syntetiskt hårträns i mängder av olika längder och färger. Välj det som passar dig och ditt hår bäst!

Tips för ett lyckat köp! Vi har inte bara träns i syntetiskt hår hos oss. Vill du hellre köpa ett hårträns i riktigt hår kan du göra det också! Välj helt enkelt det som passar dig bäst! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Sätt dit ditt hårträns på olika sätt! Något som är väldigt bra med ett hårträns är att det ger en oerhört många möjligheter. Man kan välja att sätta dit det med lim, genom att använda mikroringar eller genom att fläta in det i sitt eget hår. Om man vill kan man till och med göra sitt eget set med clips av tränset. Ett hårträns i syntetiskt hår passar faktiskt bäst för dig som är van att hantera löshår och vill ha många möjligheter till att forma ditt eget löshår som just du vill ha det!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.