Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda billigt flip in löshår online

58 Fynd

Bästa hårförlängningen med flip in hår

Vill du ha tjockare hår eller förlänga det en aning, men inte vill fästa löshåret med massa clips som skaver? Då kan flip in löshår vara något för dig! Vi på Fyndiq har samlat ett brett sortiment av billigt flip in hår i olika färger, längder och material för dig att shoppa loss bland. Och vad är egentligen smidigare än att köpa sitt flip in löshår online? Inte mycket — välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp

Flip in hår fästs med ett band om huvudet, och därför sliter det heller inte på ditt egna hår när du använder det! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Hur fungerar flip in löshår?

Flip in hår är precis vad det låter som. Löshår som man fäster genom att sätta det runt huvudet med ett band och sedan flippa in sitt eget hår som man gör när man vill gömma in ett hårband i håret — enkelt! Här hittar du massvis av olika flip in hår att välja bland. Vad sägs till exempel om Mizzy flip in löshår i mörkbrun, ljusblond, svart eller med slingor? Kika igenom vårt breda sortiment och välj det flip in hår som matchar din naturliga hårfärg bäst — och kom ihåg att frakten är samma oavsett hur mycket du handlar. Så passa på att shoppa loss ordentligt!