Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Snyggaste brynen med hjälp av ögonbrynstrimmer! Att plocka, raka och forma sina ögonbryn kan ta en väldans lång tid, och är dessutom lite klurigt att få till sådär alldeles rätt. Men inte nu längre! Du har väl sett alla smarta ögonbrynstrimmers som går att klicka hem direkt online här från oss på Fyndiq? Här har vi samlat massor av billiga ögonbrynstrimmers från en rad olika varumärken och du hittar både manuella och elektriska ögonbrynstrimmers. Så vad väntar du på? Klicka hem en billig ögonbrynstrimmer från oss på Fyndiq redan idag – välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Vill du ha fler produkter just anpassade för dina ögonbryn? Vi har också ögonbrynsgelé, ögonbrynsfärg och pincetter – men dessa hittar du i helt egna kategorier! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Få rätt form med rätt ögonbrynstrimmer! Att luffa runt med buskiga, ovårdade ögonbryn kanske funkade förr, men det gör det inte längre – så se till att du håller dem i trim! Det gör du enklast med en smart bryntrimmer. Vi har sådana för både han, hon och hen, för den här typen av trimmers har alla glädje av! Vad sägs om en i rosa som dessutom kan hjälpa dig få bukt med vildvuxet näshår också? Eller du kanske ville ha en ögonbrynskniv för att få bort kort stubb eller forma till brynen lite extra? Dessa finns dessutom i flerpack!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket.