Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda bra & billiga ögonkrämer online!

Fyndiqs favoriter

Unna dina ögon en bra ögonkräm! Vi lever i en tid då vi alltid har saker att göra - hämta barnen på dagis, jobba, hinna till gymmet, laga mat och så vidare. Då är det lätt att bli stressad, och stress leder snart till påsar under ögonen. Som tur är finns det bra ögonkrämer som kan tvätta bort den trötta blicken. Vi på Fyndiq har samlat mängder av olika ögonkrämer från olika märken och du kommer nog snart att hitta en bra ögonkräm som passar just dig. Som om inte det vore nog kan du även köpa den billigt.

Tips för ett lyckat köp! Om du inte vet vilken kräm som passar dig bäst kan du läsa mer om produkten genom att klicka på bilden. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Säg farväl till rynkor och påsar under ögonen! När man är mörk under ögonen och ser sig i spegeln, känns det lätt som att man aldrig kommer se pigg ut igen. Så är det inte. Det finns bra ögonkrämer som kan få bort påsar under ögonen, och vissa krämer säger sig till och med kunna ta bort rynkor under ögonen. Kika igenom vårt utbud och köp den kräm som passar dig bäst! En favorit för många är Ola Henriksen Ultima Lift Eye Gel, kanske ska du testa den?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.