Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig sminkborttagning!

Sminkborttagning billigt på nätet finns här hos oss på Fyndiq! Att tvätta bort sminket med tvål och vatten är ett big no no, det vet de flesta av oss. Men vad ska man använda istället? En bra sminkborttagning såklart! Det är något som vi samlat ihop ett stort utbud av här i denna kategori och du hittar borttagning för såväl vanligt som för vattenfast smink. Kolla igenom sortimentet och fynda massvis av billig sminkborttagning redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Olika sminkborttagningsprodukter har olika innehåll, så läs produktbeskrivningen för att se så produkten du valt passar för sminket du vill tvätta bort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Vårdande sminkborttagning i olika skepnader! Sminkremovers finns i många olika skepnader och former, för alla tycker vi om olika. Här hittar du till exempel både sminkborttagnings vipes, mousse och rengörande milk samt en rad olika ansiktsvatten. Vad sägs till exempel om en Aloe Vera Facial cleansing foam eller en Soothing Eye Makeup Remover från Dermalogica? Här hittar du sminkborttagning från både Clarins, Amie, Clinique och Decléor samt en massa fler — så allt du behöver göra är att välja ut vilken remover du föredrar och sedan lägga den i varukorgen. Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.