Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 800 000 produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga kondomer på nätet!

Fyndiqs favoriter

Det är viktigt att skydda sig! Vi får lära oss detta när vi är unga, och det är en viktig kunskap att bära med sig i livet. Att man ska skydda sig när man ska ha sex med en annan person. Ett av de säkraste och enklaste preventivmedlen som finns är kondomer, och för att alla ska kunna njuta utan att oroa sig för oönskade graviditeter eller könssjukdomar har vi här samlat ett stort utbud av billiga kondomer! Vi på Fyndiq tycker att alla ska ha råd med RFSU kondomer, och det är många som gillar att beställa online och för att slippa stå och rodna i kassan på matbutiken.

Tips för ett lyckat köp! Det är alltid bra att ha några extra kondomer i beredskap om andan faller på, så beställ flera paket när du ändå är igång! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Fynda bland alla våra kondomer online! Det finns många olika kondomer att välja på, och de har alla olika funktioner. En del är släta, en del är knottriga eller ribbade. De kommer också i olika kondomstorlek, så att du kan välja att köpa hem några som är rymligare eller sådana som är snävare. Vad som är gemensamt för alla dessa är att de erbjuder ett säkert och lättanvänt skydd mot oönskad graviditet samt skyddar mot många könssjukdomar.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.