Fri frakt över 299kr!

Fri frakt över 299kr!

Fynda billig penisring här

169 Fynd

Köp din penisring hos oss. Vi har mängder av modeller till billiga priser. Vi har också vibrerande penisringar och ringar av metall.


Shoppa bästa penisringen online!

Penisringar kan ge dig större fördelar än du tror, rent bokstavligt talat. Med olika storlekar, olika funktioner och anpassade gadgets för både honom och henne, kan en penisring göra ditt samlag eller onanistund till en ”sjunde himlen-situation”. De fästs vid penisroten för att hålla skaftet upprätt och hålla blodet kvar i penis när den är erigerad. Alla penisringar du finner i vårt sortiment är gjorda av hudvänligt material som du lätt kan rengöra efter användning. I jakten på en hård, långvarig erektion och uthållighet kan du fynda en billig penisring online här på Fyndiq! Leveransen är alltid diskret.

Tips för ett lyckat köp!

Låt både dig och din partner njuta av penisringen och köp en variant med medföljande klitorisretare som rör vid hennes känsligaste delar. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura. Observera! När produkten du köper levereras plomberad så får plomberingen inte brytas, produkter med bruten plombering inkluderas inte i ångerrätten.

Vanliga eller vibrerande penisringar!

Här på Fyndiq har du en uppsjö av penisringar att välja bland. Vissa är vibrerande penisringar medan andra bara sitter på och gör sitt jobb. Prova penisringar med knottror, stimulatorer, vibreringsfunktioner och olika färger. Ha kul och upptäck en pytteliten fetisch genom att shoppa en billig penisring online!

Vanliga frågor om penisringar

Vad gör en penisring?

Penisringen klämmer om roten av penis och håller kvar blodet som strömmat till ditt kön när du blir erigerad. Du hittar också varianter med ring för pungen och som ger den där sköna och lätt nedtyngande känslan av dina testiklar. Det går även att köpa en vibrerande penisring som stimulerar samt med funktioner och gadgets som retar din partners intima delar.

Hur använder man en penisring?

Penisringen träs på runt pung och/eller penisrot och håller kvar blodet i penis under hela erektionen vilket bidrar till ökad uthållighet. Prova dig fram om du aldrig har testat denna typ av produkt tidigare och se hur du reagerar. Eller köp flera penisringar och utforska alternativen.

Är en penisring farligt?

Nej inte alls, den brukar dessutom vara gjord av tänjbart material eller komma i olika storlekar som passar alla penisar. Ringen är lätt att trä på och ta bort efter användning eftersom den är anpassningsbar. Var noga med att rengöra din penisring och håll den borta från damm och smuts.