Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda glidmedel billigt!

Fyndiqs favoriter

Köp billigt glidmedel online för intima stunder! Här hos oss på Fyndiq hittar du massvis av billigt glidmedel att shoppa loss bland – i flera olika smaker dessutom. Vad sägs till exempel om ett vattenbaserat glidmedel med smak av jordgubbe, körsbär eller kanske vanilj? Du hittar även glittrande glidmedel och medel med olika baser såsom vattenbaserat och silikonbaserat. Allt du behöver göra är att välja vilken produkt du vill ha! Kanske en som gör dig lite härligt varm och extra pirrig? Det finns självklart också här att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Det är viktigt att köpa rätt produkt för bästa njutning – här finns glidningsprodukter anpassade för både män och kvinnor! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Spray eller klassiskt? Alla kan vara i behov av lite extra glid vid intima stunder och just därför kan det vara bra att ha ett medel hemma som hjälper glidet på traven. Här finns till exempel både värmande och stimulerande spray som kan ge en extra boost vid behov – plus att de med fördel kan användas som stämningshöjare! Kolla igenom vårt sortiment och välj och vraka mellan glidprodukter från Eros, Toyjoy, Pjur och många, många fler. Eller varför inte satsa på ett helt kit med All-In-One Sensual Massage Glide i flera kombinationer från System Jo för en riktigt sensuell massage?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.