Fynda verklighetstrogna dildos här

354 Fynd

En dildo för alla lekar!

En dildo är en löspenis utan vibrator. I många fall ser de verklighetstrogna ut med ådror, ollon och pung. Ett flertal personer använder dem när de vill göra strap-on lekar då många dildos är försedda med sugpropp och möjlighet till fästen i sele. Du kan hitta en mjuk dildo, en extra stor dildo eller smalare dildos för dig som kanske inte är så van ännu. Här på Fyndiq säljer vi även dildos som två personer kan använda samtidigt, dildos i olika färger och grova dildos för dig som verkligen vill känna den inuti dig. Vill du ha en statement dildo i form av Pride-färger eller en i glas? Det finns också i vårt sortiment av billiga dildos. Alla produkter kommer i hög kvalitet och kroppsvänligt material så att du kan använda dem om och om igen. Behöver du tillbehör till din dildo finns andra sexleksaker att köpa till online här hos oss!

Tips för ett lyckat köp

Köp gärna en dildo med sugpropp som du kan fästa på plana ytor och väggar. Då kan du ändra ställning och få ut mera av din härliga löspenis. Har du några frågor kring din order eller vill du reklamera ditt köp? Kontakta gärna oss på Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende! Hos oss har du alltid öppet köp i enlighet med konsumentköplagen och vi hjälper dig med eventuella returer. Fynda loss ordentligt och välj att betala direkt, med delbetalning eller att betala med faktura. Observera! När produkten du köper levereras plomberad så får plomberingen inte brytas, produkter med bruten plombering inkluderas inte i ångerrätten.

Dildon – mer än bara ytlig njutning

När du ska köpa dildo kan det vara bra att du är varse om att olika dildos kan vara lämpliga till olika ändamål. En grov dildo passar för vaginal penetrering för dig som tycker om rejäla doningar. En anal dildo kan vara skön på både män och kvinnor och brukar vara lite smalare och kortare av förklarliga skäl. Du som verkligen vill uppleva den äkta känslan av ett samlag kan fynda en dildo som squirtar, det vill säga verkar som om den får utlösning. Det om något kan vara en kul grej att testa! I övrigt ser vi till att hålla ett fullgott sortiment av bra dildos med alla möjliga egenskaper för att skräddarsy din njutning. Det kan ju vara så att du vill reta din G-punkt lite extra eller njuta av knottrad yta som stimulera och eggar. Om du gillar en följsam variant ska du skaffa en så mjuk dildo som möjligt. Efter användning bör du alltid rengöra din dildo med ljummet vatten och parfymfri tvål eller medel för sexleksaker. Njutning kunde inte vara billigare! Hitta din billiga dildo online här på Fyndiq.