Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Kondom Utan Smak

68 Fynd

Stort utbud av olika kondomer

Hos Fyndiq hittar du ett enormt utbud av kondomer. Om du vill ha knottriga, släta, eller extra stora kondomer så hittar du det här. Letar du efter enkla transparenta kondomer utan smak så har vi det också. Välj mellan allt från 6-pack till 100-pack.

Kondomer utan smak

Idag kan du hitta kondomer i alla möjliga varianter och storlekar. Om du letar efter en klassisk kondom utan smak så har vi det hos oss. Men bara för att du vill ha en kondom utan smak så behöver den inte sakna andra egenskaper. Hos oss hittar du massor av smakfria kondomer, både släta, räfflade, transparenta eller färgade. Vi har också extra slimmade kondomer för dig som föredrar det. Men även större modeller för dig som behöver. Du kan också variera tjockleken på gummit. Vill du bli mer uthållig så kan det vara värt att prova en kondom med vanlig tjocklek, men om du vill ha mer känsla så kanske våra ultratunna kondomer kan vara något för dig. Här kan du beställa förpackningar med färre kondomer till exempel 6-pack. Men om du har hittat en favorit så passa på att fynda bland våra 100-pack. Tänk bara på att kondomer har ett bäst före datum eftersom gummit kan bli torrt med tiden.

Kondomer utan latex

Om du blir irriterad i underlivet efter att du har använt kondom under samlag så kan det bero på att du är känslig mot latex. Hos oss hittar du latexfria kondomer i flera olika modeller. Eftersom en del av glidet försvinner hos latexfria kondomer så kan du passa på att beställa hem ett glidmedel samtidigt för en skönare känsla. Självklart har vi glidmedel utan latex i vårt stora sortiment av olika glidmedel.

Mixade kondomer i samma paket

Om du inte har hittat din favoritkondom ännu eller känner för att prova lite olika varianter så ska du kolla in vårt utbud av förpackningar med mixat innehåll. Beställer du hem dessa kan du få både räfflade, knottriga och släta i samma paket. Hos oss får du hem kondomerna i ett diskret paket, så passa på att beställa hem en ny sexleksak i samma veva. Som vanligt har du fri frakt och snabba leveranser.