Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fynda billig dekorgel online

105 Fynd

Dekorera naglarna med gelé

Manikyr kan vara något av det roligaste som finns. För vad kan vara enklare att göra snyggt än naglarnä De senaste åren har det blivit allt mer populärt att använda olika typer av gelbaserade lack för manikyren och även dekorgel för att dekorera naglarna har blivit populärt. De nya produkterna gör att du kan få salongsresultat i hemmet och endast din fantasi sätter gränserna! Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billig dekorgel i mängder av olika färger, så att du ska kunna experimentera fram fina dekorationer på naglarna! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp

Vill du hitta fler finfina fynd till dina naglar? Leta vidare i nagelkategorin och hitta allt du behöver! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Skapa konst på naglarna

På den här sidan finns ett stort utbud av olika dekorgel att shoppa loss bland och du kan välja mellan ett flertal fina färger och färgskalan sträcker sig från djupt blått till varmt rött. Den tunna konsistensen på gelen och den smidiga appliceringspenseln gör att du enkelt kan skapa unika mönster på naglarna med en enorm precision — för att inte tala om de uttrycksfulla och starka färgerna som gör att du kan skapa ett vackert konstverk på dina händer!