Kundservice

Fynda billigt nagelglitter online

2 874 Fynd

Filtrera

Glittriga naglar förgyller tillvaron

Sugen på snygga naglar? Då har du tur! Vi på Fyndiq har samlat ett stort sortiment med billigt nagelglitter som dekor till naglarna online här — och det i många olika former och färger! Här finner du glitter som lyser i mörkret, glitter flakes i vintrigt silver, gulddekor för glamourösa naglar och finkornigt glitter i färger som rosa, lila och svart! Med nagelglitter från märken som Ciaté, Depend, Otego och Isadora kan du enkelt hitta det som gör just dina naglar till en förtjusande glitterfest! Välkommen att shoppa nagelglitter online hos oss!

Tips för ett lyckat köp

Vill du synas lite extra på festen? Dekorera dina naglar med glitterpulver som lyser i mörkret! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Bara fantasin sätter gränser

När det kommer till naglar och nageldekor som glitter är det bara ens fantasi som sätter stopp, med ett glitterset kan du prova dig fram till det som passar just dig bäst! Det som är bra med nagelglittret är att det kan blandas med allt från uv-gel till akryl samt vanligt nagellack — det är bara att glittra på helt enkelt! Välj mellan färger som koppar, azurblå och djungelgrönt till korall, champagne och kärleksrött. Eftersom det är så billigt är det smidigt att köpa flera, frakten blir ändå densamma!