Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Fynda billig UV lampa online

4 841 Fynd

Perfekta UV lampor för din hemmastudio. Passar lika bra för proffset som för nybörjaren och vi har mängder med modeller till billiga priser. Köp en UV lampa idag hos oss.


Fixa dina naglar som proffsen

När du ska fixa akrylnaglar eller gelnaglar som de gör på salong, behöver du rätt utrustning. Bland annat behöver du en lampa som torkar och härdar dina naglar när du gjort dem för att få absolut bästa resultat. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga nagellampor som passar både för bruk på salong och i hemmet. Välj mellan lampor i olika färger och från olika kända märken! Skynda att fynda hos oss nu!

Tips för ett lyckat köp

Tänk på att dina lysrör i lampan ibland måste bytas ut. Turligt nog finns även lysrör här hos oss som du kan köpa för att ersätta dina gamla lampor när de tappar styrka. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Smarta och proffsiga nagellampor

Alla nagellampor här hos oss kan användas både på salong och hemma. De är nämligen tillräckligt små och smidiga för att ha stående hemma men de är även CE-certifierade och godkända att använda på salong. Letar du efter en UV-lampa med timer så att du vet när det är dags att byta hand? Då väljer du med fördel en sådan. Är du istället ute efter en LED-lampa som är lätt att bära med sig? Välj då en lampa i formen av en minimobil eller en lampa i ficklampeformat!