Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Fynda billiga nagelstämplar online

97 Fynd

Snygga naglar med nagelstämpel

En gång i tiden var en stämpel någonting som användes på kontor, för att godkänna och icke-godkänna diverse papper. Men utvecklingen går framåt — och så även för stämplarna. Nu kan du nämligen stämpla dina naglar, och på så vis få de ballaste naglarna på stan! Att ha mönstrade naglar har blivit mycket populärt den senaste tiden och allt du behöver för att lyckas hittar du här hos oss på Fyndiq. Varför inte köpa ett stämpelset om du är nybörjare? Då får du allt du behöver i ett köp, dessutom billigt! Kika igenom vårt utbud och köp hem det du behöver, du kommer inte att ångra dig!

Tips för ett lyckat köp!

Lösnaglar och fransk manikyr i all ära — med stämplar på naglarna får du snygga naglar likväl som coola. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Balla naglar med mönsterplatta eller stämpelsvamp

Det vanligaste när det kommer till stämplar på naglarna är att använda sig av en stämpelsvamp. Med den kan du bland annat få en nagel i flera olika färger, eller nyanser — du bestämmer! Det går också att använda sig av en mönsterplatta, där du superenkelt gör egna motiv för naglarna som du målar på mönsterplattan och sedan fäster mönstret på nageln. Enkelt och kul, precis som det ska vara när man håller på med nagelproduktion!