Bara 29 kr frakt!

Bara 29 kr frakt!

Fynda billiga manikyrset online

2 924 Fynd

Vacker manikyr billigt med verktygsset

En vacker manikyr kan vara dyr att få till, om man går till en salong vill säga. Om du däremot väljer att göra manikyr hemma blir det motsatsen: billigt. Och speciellt om du handlar manikyrset och verktygsset för naglarna hos oss på Fyndiq. Vi har nämligen ett stort utbud av allt du behöver för en lyckad nagelförlängning med lösnaglar, fransk manikyr, akrylnaglar eller vad du än vill göra med dina naglar. Kika igenom vårt stora utbud och köp hem det du fastnar för!

Tips för ett lyckat köp!

Är du vänsterhänt? Då har vi manikyrset i tre delar för vänsterhänta — mycket praktiskt! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Praktiskt med verktygsset för naglarna

Nog kan du köpa fil, nagelsax, tång och allt annat som behövs för vackra naglar var för sig. Men varför göra det när det finns bra verktygsset att nyttjä Här hos oss på Fyndiq kan du köpa manikyrset och pedikyrset i ett, likväl mindre set som endast innehåller nagelvård för resan. Gör dina naglar — och din plånbok — en tjänst, köp dina verktyg på Fyndiq och spara pengarna som blir över till något annat. Ett besök för att göra naglar på salong kan nämligen vara ganska kostsamt. Kanske lägga pengarna som blir över på ett snyggt och exklusivt nagellack? Du bestämmer. Välkommen att fynda!