Fri frakt

3-5 dagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 800 000 produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig mineralprimer online!

Mineraler i primer, för en annan lyster! Här hos oss på Fyndiq har vi samlat ett större sortiment av billiga mineralprimer, alltså primer med mineraler i, som både skyddar och låter huden andas – för ett naturligt och jämnt resultat! Här hittar du mineralprimer för olika hudtyper och nyanser, från välkända märken som bareMinerals, Glominerals och NYX, som alla arbetar med just mineraler i sitt smink. Fynda bareMinerals BB Primer Light eller Medium, eller varför inte Born to Glow – Liguid Illuminator från NYX? Välkommen att shoppa billig mineralprimer online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Det är primern som får sminket att hålla länge, därför är också en mineralprimer ett bra köp! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Jämna ut med mineralprimer! Med en mineralprimer motverkar du både torr hud, fina linjer, fet hud och minimerar porer, det gör dessutom så att resten av sminket sitter fast på ett helt annat sätt under hela dagen! För ett jämnt resultat slätar primer med mineraler ut huden och gör den både naturlig och fräsch på en och samma gång. Sedan om man vill ha en strålande lyster eller en mattare finish med porslinshy som resultat, är olika från person till person och det gäller att prova sig fram till det som känns bäst för en själv! Men börja alltid med en mineralprimer som bas!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.