Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig mineral eyeliner online!

Fyndiqs favoriter

Markera ögonen med mineral eyeliner! För att få ögon som är markerade och ser så där pigga och vackra ut behövs en bra eyeliner eller kajalpenna. Beroende på vilket resultat man vill ha kan man välja mellan fast eller flytande eyeliner. Vill man ha en eyeliner som är hållbar och innehåller naturliga ämnen är ett tips att satsa på mineral eyeliner. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billig mineral eyeliner och mineral kajal, från kända märken som bareMinerals och Clarins! Skynda att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att eyeliner finns i flera olika nyanser. Du som inte vill ha så markant inramade ögon kan istället satsa på en brun kajal som är lite mjukare! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Fast, flytande eller puder! Beroende på hur man vill rama in sina ögon kan man välja mellan en rad olika typer av eyeliners eller kajalpennor. Hos oss finns till exempel fasta kajalpennor som man helt enkelt ritar med runt ögonen. Sedan finns även eyeliners i puderform som man kan använda en borste för att applicera. Ytterligare en variant som finns i sortimentet är den flytande eyelinern på burk som man kan använda med hjälp av en pensel. Välj utifrån smak och tycke!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.