Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig mineralögonskugga online!

Lyft fram ögonen med mineralögonskugga! En sminkning med fokus på ögonen är verkligen snyggt. För vad ser egentligen bättre ut än ett par markerade ögon som man verkligen lyft fram på bästa sätt? Den som vill satsa på sin ögonsminkning måste ha en eller flera snygga ögonskuggor. Därför har vi på Fyndiq samlat ett stort utbud av billiga mineralögonskuggor från kända märken som bareMinerals, Clarins och theBalm! Välkommen att fynda online hos oss!

Tips för ett lyckat köp! Passa på att köpa flera olika mineralögonskuggor att variera mellan och kanske till och med blanda. Frakten är densamma, oavsett om du köper en ögonskugga eller tio stycken! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Mineralerna ger rikligt skimmer! En riktigt bra ögonskugga har ett skimmer som får ögonen att verkligen ”poppa”, synas ordentligt och den lyfter även fram ögonens färg. Den ögonskugga som har det mest naturliga skimmer som finns, är mineralögonskuggan. Mineralet i skuggan är nämligen ljusreflekterande, vilket ger extra mycket skimmer! Dessutom är ögonskuggor som innehåller mineraler väldigt bra för den som har känsliga ögon! Mineralerna är nämligen naturliga och retar inte ögonen hos den som till exempel bär kontaktlinser. Väljer man mineralögonskugga får man alltså den allra bästa skuggan som dessutom är snäll mot ögonen!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.