Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billig pomada ögonbryn på nätet!

Fyndiqs favoriter

Få markerade ögonbryn med pomade! Ett par markerade ögonbryn kan rama in ansiktet och skapa en bestämd och snygg look. En look som många vill åt och som med pomade är enkel att få till. Här på Fyndiq har vi samlat ett bra utbud av billig pomada. Välj mellan många olika färgnyanser och varumärken. Vet du vad du är ute efter för färg passar det perfekt att köpa en burk och känner du att du vill mixa med olika färger för att få till den perfekta nyansen kan du handla ett set med fler nyanser.

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att utgå från dina egna toner och inte efter en bild du vill efterlikna! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Skulptera med pomade! Vad som är så otroligt fantastiskt med pomade ögonbrynsgel är att man kan skulptera fram snygga bryn och bli mer levande. För tunna ögonbryn eller för den som vill göra ett statement är det enkelt att fylla ut sina egna bryn så det ser naturligt fylliga ut. I många förpackningar ingår en ögonbrynspenna, men om det inte gör det kan du köpa en här på Fyndiq. Den finns bara några klick bort och tänk på att frakten blir lika låg, oavsett hur mycket du handlar.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.