Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig ögonskugga & puder online!

Sminka fram ditt snyggaste jag med skuggor & puder! Skuggor är av största vikt när du sminkar dig, oavsett om det är kindbenen eller ögonlocken som blir pudrade. Detta är vi på Fyndiq mycket medvetna om, och i vårt stora utbud av billigt smink finner du både puder och ögonskuggor som kan förvandla dig till ditt snyggaste jag. Ta en titt på vad vi erbjuder så hittar du snart det du söker! Ett tips är att köpa en av våra dosor, som till exempel Anastasia Brow Pro Palette, så får du flera olika skuggor att välja på i ett set.

Tips för ett lyckat köp! Concealer, sminkborstar, foundation, mascara och annat smink du kan behöva hittar du också hos oss, bara några klick bort. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Billigt smink på nätet Att köpa smink online är smart i och med att du har mycket att välja på och ofta får ner priset. Så är det i alla fall när du handlar puder, ögonskuggor och ögonbrynsskuggor hos oss på Fyndiq. Vad du än söker kan du hitta det i vårt sortiment, från mineralsmink till en ögonskugga palett. Välkommen att köpa allt från ögonskugga att ha på ögonbrynen till puder som trollar bort eventuella finnar eller rodnader.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.