Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Vacker blick tack vare ögonfransböjare! Man brukar ju säga att ögonen är själens fönster, och med hjälp av en ögonfransböjare kan dessa fönster bli gudomliga. För med öppen blick ser du både piggare och gladare ut vilket visar din sanna skönhet. Allt som behövs för att åstadkomma detta är en fransböjare! Kanske är det en batteridriven ögonfransböjare med värme som passar bäst för dig? Eller du kanske hellre vill ha en klassisk ögonfransböjare från Babyliss? Hos oss finns mängder av valmöjligheter och alla fransböjare ger bra resultat, så välj en som du gillar!

Tips för ett lyckat köp! Köpt en ny ögonfransböjare och inser att du inte har en mascara? Inget att oroa sig för, vi på Fyndiq har mängder av smink och andra sminktillbehör! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende. Observera dock att plomberade varor inte inkluderas i ångerrätten på Fyndiq om plomberingen är bruten.

Köp ögonfransböjare billigt online! En ögonfransböjare är ett måste i varje sminkväska, och en sådan hittar du här hos oss på Fyndiq. Vi har ett brett sortiment och stort utbud av billiga ögonfransböjare från massvis av bra varumärken som du kan välja bland. Så när du letar efter ögonfransböjare hos oss är det ögonfransböjare du hittar! Vad sägs om en Paris Berin heated eyelash curler eller en gloTools Lash Curler från märket Glominerals? Välkommen att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.