Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda sminkborste och sminkverktyg på nätet!

Har du rätt verktyg till ditt smink? Vilken typ av borste man använder sig av när man ska sminka sig är faktiskt bra mycket viktigare än vad många är medvetna om. Just därför har vi på Fyndiq tagit fram ett stort och varierande utbud av sminkverktyg, som alla hjälper dig att få den perfekta sminkningen. Här erbjuder vi billiga sminkborstar från märken så som Bare Minerals, Benecos, Vonira Beauty och mycket mer. Men glöm heller inte vikten av en bra ögonfransböjare och en fickspegel. Köp ditt smink online hos oss och få hög kvalitet till ett billigare pris. Skynda in och fynda.

Tips för ett lyckat köp! Kolla även in vårt utbud av foundation och ögonskugga, för att matcha din borste med ditt sminkmärke. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Med sminkborsten som vapen! Du är så vacker utan spackel sjöng artisten Joakim Hillson på 00-talet, och visst har han rätt. Men samtidigt är det väl faktiskt så att smink är någonting som är otroligt roligt att leka med, och att man sen kan trolla bort allt från finnar till påsar under ögonen är väl bara en bonus, eller hur? Vi på Fyndiq tycker att alla ska få sminka hur mycket de önskar, och vi är stolta över att kunna erbjuda så mycket bra sminkprodukter och sminkverktyg till ett lågt pris. Vi hoppas du finner vad du söker, välkommen.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.