Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig såg online!

Sågar som gör jobbet lätt! Det finns massor av olika sorters sågar, beroende på vad man ska såga! Här på Fyndiq har vi tagit tillvara på detta och erbjuder ett brett utbud av sågar för olika ändamål. I kategorin kan du hitta Eka kombisåg Viking, en PWR mini handsåg, tigersågsblad samt vajersåg och hopfällbar såg med flera! Det är både smidigt och enkelt att handla på nätet så passa på att få med dig allt du behöver innan du checkar ut i kassan. Frakten blir densamma hur mycket du än handlar. Köp en billig såg hos oss redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Vad ska du ha sågen till? Innan du köper en såg kan det vara bra att veta vad du behöver ha för egenskaper hos produkten. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Med exakthet och precision! I och med att det finns flera sågar att välja på kan de vara bra att köpa den som är skapad för det specifika ändamål som du vill ha den till. En handsåg är en slags cirkelsåg som har flera olika utbytbara klingor för skärning i flera olika material, till exempel kakel, trä, metall, plast och keramik. En kombisåg är i stället utrustad med flera olika sågblad som är lätt att fälla ihop och ha med sig i skog och mark — på jakt till exempel. Hitta just den såg du letar efter här på Fyndiq!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.