Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

Fri frakt över 299 kr | Öppet köp i 60 dagar

StartsidaHemmetByggVerktyg
Tänger & Avbitare

Fynda billig tång & avbitare online

318 Fynd

Hitta tång eller avbitare online

Den som är elektriker eller har en hobbyverksamhet inom elektronik lär behöva en del verktyg för att kunna genomföra arbetet på ett bra sätt. Ett verktyg som verkligen kommer till användning är en tång. Ett annat verktyg som är viktigt att ha i verktygslådan är en avbitare. Hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av billiga tänger och avbitare för olika typer av elektronikarbeten. Välj de som passar dig och din verksamhet bäst! Välkommen att fynda redan nu!

Tips för ett lyckat köp

Som elektriker behöver man ha en hel del verktyg. Många av dessa finns faktiskt att finna och shoppa här hos oss på Fyndiq! Beställ flera verktyg samtidigt och betala samma låga frakt oavsett hur många du köper. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Flera olika smarta verktyg

På den här sidan hittar man inte bara tänger och avbitare för elektronikarbetet. Här hittar man även en så kallad Cable Collector som förhindrar nedskräpning av koppartråd när man klipper av elkablar. Det är nämligen vanligt att det kommer en massa kopparskräp i samband med att man drar om kablar. Cable Collector ökar också säkerheten och ger mer isolering av tången! Dessutom finns en modulartång som man kan tillverka sina egna nätverkskablar med. Den klarar alla moment som behövs för att montera kontakter!