Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga knivar på nätet!

Fynda knivar billigt online hos oss på Fyndiq! En riktigt bra kniv är ett måste i verktygslådan, oavsett om du är amatörbyggare, snickare eller ett riktigt proffs. Du kanske bara vill tälja något enkelt eller karva till något under husbygget? En gammal hederlig kniv gör sig perfekt i alla lägen, håller i många år och kommer vara en sann följeslagare i byggprocesser av olika slag. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av olika billiga knivar för dig att utöka dig samling av verktyg med. Klicka enkelt hem just den du är ute efter, välkommen!

Tips för ett lyckat köp! Är du ute efter något annat som också förenklar byggandet? Då har du kommit till rätt ställe, kika igenom våra andra kategorier eller testa att använda sökfunktionen för att hitta det du söker. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Greppvänliga knivar av bra kvalitet! Knivar är ett utomordentligt redskap i byggsvängen, men det gäller att kniven ligger bra i handen för att minimera risken för att skada sig. Ett bra grepp är viktigt för att inte slinta, och viktigt i samma syfte är även att eggen är vass. Köp en i slitstarkt material och med ett rejält handtag, se till att slipa eggen och byta ut bladet emellanåt, beroende på vilken typ av kniv det är. Sätt dig inte i en knivig sits – kolla in sortimentet med knivar av modell blad, brytblads, mora, universal och mycket mer.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.