Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig skruvmejsel online!

Köp billig skruvmejsel online! Det finns vissa saker som en bara måste ha i sitt hem för att det ska kallas ett komplett hem. En av dessa användbara saker är faktiskt en skruvmejsel. Här på Fyndiq gillar vi att ha ordning och reda, och vi har med det samlat att skruvmejslar under ett och samma tak. På just denna sida finner du allt från skruvmejslar i olika tjocklekar och spänningsprovare till olika mejselkit och skruvmejselsatser. Vi har även elektronikmejslar med roterande överdel om man föredrar detta. Vi får även dagligen in nya produker. Så välkomna att shoppa loss!

Tips för ett lyckat köp! För en komplett verktygslåda krävs det mer än bara skruvmejslar. Övriga verktyg finner du här bara några klick bort! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En, två eller fler mejslar När det kommer till skruvmejslar så är det många som anser att tillsammans med hammaren är de det perfekta paret i en verktygslåda. Är man på jakt efter en mejsel som en bra-att-ha pryl i hemmet räcker det gott och väl med en enkel skruvmejsel, och vill man ha stenkoll och gillar att hugga tag i projekt är ett kit vägen att gå. För den som vill luta sig tillbaka och vara bekväm finns det bara en skruvmelsel som gäller och det är en sladdlös skruvmejsel.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.