Fri frakt

3-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljon produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

- Vi har öppet måndag - fredag 08.00 - 20.00
röda dagar och helgdagar 10.00 - 16.00

Fynda billiga multiverktyg online!

Fynda billiga multiverktyg online hos oss på Fyndiq! Tröttnat på att hela tiden behöva växla bland en massa olika verktyg för att lyckas med ditt byggprojekt? Vi på Fyndiq har lösningen för att göra det hela lite enklare! Här har vi nämligen samlat ett stort utbud av billiga multiverktyg som snabbt kan förvandlas från ett verktyg till ett annat – smart va? Vad sägs till exempel om en hammare vars botten snabbt blir en skruvmejsel genom att skruva loss hammarens botten, eller du kanske letade efter ett multiverktyg i kreditkortsformat som får plats i plånboken? Kika genom sortimentet och väj ut det multiverktyg som passar dina behov!

Tips för ett lyckat köp! Ett multiverktyg har, som namnet avslöjar, en rad olika funktioner men för att veta exakt vilka är ett tips att läsa verktygets produktinformation! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Ett multiverktyg förenklar! Trodde du att det bara är klassiska schweiziska armeknivar som klassades som multiverktyg? Då får du allt tänka om. Multiverktyg kommer i alla möjliga former och utföranden och gemensamt för alla är att de har flera funktioner i en. Här hittar du allt från klassiska armeknivar till tänger som kan förvandlas till allt möjligt och du hittar också praktiska verktyg som är så små att de får plats i din plånbok – och allihop har samma syfte: att förenkla ditt byggande!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.