Kundservice

Vakuumpåse

6 095 fynd


Filtrera

Vakuumpåsar i flera storlekar

Hos Fyndiq hittar du ett stort utbud av vakuumpåsar. Här kan du fynda bland vakuumpåsar i flera olika storlekar. Oavsett om du ska förvara vinterjackan eller stora duntäcken så har vi vakuumpåsarna du behöver.

Smarta vakuumpåsar för bättre förvaring

Om du letar efter smarta vakuumpåsar som underlättar din förvaring så hittar du dem här. Vi har ett stort utbud av vakuumpåsar i flera olika storlekar och modeller. Självklart har vi mindre påsar för dina kläder men även riktigt stora påsar för förvaring av täcken och kuddar. När du förvarar dina kläder i vakuumpåsar får du plats över till annat i din garderob. Dessutom skyddar du kläderna från både smuts och damm. Våra vakuumpåsar är enkla att använda, du sätter helt enkelt påsens ventil mot dammsugarens munstycke och suger ur all överflödig luft. Du kan använda din vakuumpåse flera gånger om. Hos oss hittar du påsarna i flera olika storlekar och modeller. Om du har stort behov av förvaring så köp hem ett flerpack med vakuumpåsar i olika storlekar.

Vakuumpåsar i resväskan

Ett annat tips är att packa dina kläder på resan i vakuumpåsar, självklart sparar du plats och dessutom behöver du inte oroa dig för att kläderna blir blöta i dessa vattentäta påsar. Men glöm inte att kolla innan du åker så att du har tillgång till dammsugare innan du ska resa hem igen. Annars kommer du garanterat att få problem med att få ner packningen i resväskan.

Stora vakuumpåsar för festkläder

Hos Fyndiq hittar du vakuumpåsar i flera olika storlekar och modeller. Om du har kostymer och klänningar som du vill förvara utan att de blir förstörda så kan du använda sig av en vakuumpåse. Vi har vakuumpåsar där du har utrymme för galgar, häng upp dina festkläder på galgen och trä över vakuumpåsen. På så sätt skyddar du kläderna mot damm och smuts och dessutom spar du plats i garderoben. Om du har kläder som du ska hänga upp på en vind eller i ett förråd så skyddar du kläderna mot smuts, lukt och fukt om du använder dig av våra vakuumpåsar. Hos oss handlar du säkert till låga priser. Vi har dessutom fri frakt och snabba leveranser.