Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billig halogenlampa online!

En ny klassiker på lampfronten! Halogenlamporna är de lampor som ersätter de gamla glödlamporna. De ger liknande ljussken och färgton som de klassiska lamporna men har mycket bättre energieffektivitet. De är dessutom snabbare än vanliga lågenergilampor eftersom de ger hundra procent av ljuset direkt när de tänds. Vi på Fyndiq har samlat ett stort utbud av billiga halogenlampor från märken som Philips, GP och Proove. Nu kan alla våra kunder byta ut sina gamla ineffektiva glödlampor och välja mellan en rad andra sorter! Välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Tänk på att titta på informationen om lampan innan du köper den. På så sätt ser du till att lampan passar i den lampfot eller det lampfäste som du har. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Välj bland många modeller! På den här sidan hittar du inte bara en typ av halogenlampa, utan du kan med största sannolikhet hitta den lampa som passar just dig. Vi har allt från lampor i klassisk form, till halogenlampor i form av spotlights. Här kan du även hitta halogenlampor till fjärrstrålkastare som passar perfekt för utomhusbruk! Utöver detta har vi kapsellampor som kan användas för att ge ett klart sken som tar fram det bästa i armaturen! Eller varför inte en halogenlampa som punktbelyser områden i hemmet och fungerar med dimmer?

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.