Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda glödlampor billigt online!

Fyndiqs favoriter

Får det lov att vara en glödlampa! Glödlampor är en produkt som vi sällan skänker stor uppmärksamhet åt, men som är så ofantligt viktig för oss. Det är endast när lampan slutar fungera som vi reagerar, annars tar vi den för givet. Och när din ledlampa eller dina spotlights slocknat är det som att man blir tagen på sängen då man aldrig vet när det händer. Så var förberedd! Här på Fyndiq finner du billiga lampor till allt från tavelbelysning och fasadbelysning till utomhusbelysning och den där lampan i köket.

Tips för ett lyckat köp! Glödlampor för bil missas lätt, så tänk på hela hemmet när du handlar. Och tänk på att det ska vara rätt sockel. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Glödlampor kan du bunkra! Glödlampor är lite som toalettpapper eller tandkräm: det är alltid bra att veta att man har lite för mycket än ingenting alls. Då vi med största sannolikhet inte kommer slänga ut alla våra lampor så är ledlampor eller lågenergilampor aldrig ett dåligt köp. Fundera på om det är halogen, Led spotlights eller en normallampa som ska få åka ner i kundvagnen, och glöm inte att ta rätt styrka för att få rätt känsla. Ett bra tips är att skruva loss den gamla lampan för att se dess styrka. Lycka till med lyset!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.