Fri frakt på allt idag!

Fri frakt på allt idag!

Fynda billiga konstgjorda växter här hos oss

177 Fynd

Handla konstgjorda växter billigt online här hos oss på Fyndiq

Har du funderat på att köpa hem växter i plast? Då vill vi tipsa om att satsa på gröna konstgjorda växter utan blommor på — dessa är mest verklighetstrogna och många ser knappt att de är fejk! Här har vi samlat massor av våra favoriter i ett brett utbud för dig att kolla igenom — du hittar både hängväxter, plantor och olika kvistar. Vilken sorts konstgjorda växter vill du ha hem? Kolla, jämför och välj precis de konstväxtern som du gillar bäst här bland våra konstgjorda växter!

Tips för ett lyckat köp

Blanda gärna plastväxter med riktiga, då smälter dina konstgjorda plantor in bland de riktiga och ingen kan ana vilken som är äkta eller inte! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Fyll hemmet med konstgjord grönska

Det bästa med att ha konstgjorda växter i sitt hem är att man slipper sköta om dem och behöver aldrig oroa sig för att de ska vissna. Men det finns självklart viss skötsel som behövs, till exempel att damma av dem med jämna mellanrum men mer än så krävs inte. Här hittar du både konstkvistar, plastplantor och spännande hängväxter i tyg att välja på — så när du scrollar igenom utbudet kommer du säkerligen hitta en eller flera konstgjorda växter som du gillar. Frakten är fri så shoppa loss ordentligt!