Kundservice
StartsidaHemmetInredning
Knoppar & Beslag

Fynda billiga knoppar & beslag online

51 780 Fynd

Filtrera

Förnya knopparna

Ett kök, en byrå eller vilket skåp som helst får en helt ny känsla med nya dörrknoppar och beslag. Här hos oss på Fyndiq har vi samlat ett stort utbud av just billiga knoppar i massor av olika varianter och former. Här finner du beslag i läder och koppar, handtag i stilren mässing samt dörrknopp i porslin i alla möjliga mönster och färger. Vad sägs som en knopp i shabby chic? Eller kanske en förgylld uggleknopp på det ommålade skåpet? Det är lättare än någonsin att handla online hos oss så passa på att shoppa allt det du behöver här och nu!

Tips för ett lyckat köp

Behöver du både handtag och beslag? Här hittar du båda! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Det är roligt att göra om själv

Det är populärare än någonsin att göra om sina möbler själv med lite olika trick och knep. Med lite färg och nya knoppar blir till exempel en byrå nästan som ny! Och ett kök kan lätt piffas till med nya handtag i mässing i stället för att renoveras fullständigt. Haka på DIY (= do it yourself) du också och gör om slitna eller daterade möbler med nya beslag vare sig dessa är i rostfritt stål, målad porslin, dörrknopp med ängel eller kanske dödskalle. Gå loss och skapa med fria tyglar! Skynda att fynda här på Fyndiq!