Alltid 9 kr frakt

1-5 arbetsdagar leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga påskägg här

Fynda billiga påskägg online här — vi har både små och stora påskägg att välja på! Alla har vi väl drömt om att få ett stort påskägg sprängfyllt med godis, så att vi gärna ger våra egna barn sådana till påsk är inte så förvånande. Vi på Fyndiq till exempel, vi gillar att göra varandra glada, men hos oss är det små påskägg som gäller — om påskharen inte tycker om en lite extra vill säga! Men vem vill du överraska med ett godisfyllt ägg? En kompis, din syster, pappa eller kanske mormor och morfar? Vi har påskägg som passar alla åldrar, för visst är det så att en påsk inte är en riktig påsk om man inte har härligt goda påskägg att gömma eller att ge bort. Här på Fyndiq har vi ett smaskigt utbud av billiga påskägg för både oss vuxna och till barnen. Välj och vraka mellan vackra påskägg i glas där man enkelt ser det goda inuti, mer traditionella påskägg med vackra motiv av harar och färgglada påskägg. Eller varför inte välja ett ägg där du kan lägga ner något symboliskt, såsom en liten peng eller ett smycke till den du tycker om? Ja, när det kommer till att fylla ett ägg är det bara fantasin som sätter gränsen. Kolla in vårt breda utbud och välj ut det påskägg som passar för dig och den du tänkt ge bort det till — välkommen att fynda billiga påskägg redan idag!

Tips på ett lyckat köp! Hos oss är det alltid billig frakt oavsett hur mycket du shoppar, så kanske är det bra att lägga ned ett extra ägg eller två så att du inte missar någon! Passa gärna på att kolla in våra andra påsksidor — vi har både inredning, pynt och påskkort att fynda loss bland. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Vad vill du fylla ditt påskägg med? Traditionsenligt brukar de flesta tomma påskägg som köps att fyllas med något ätbart, och helst godis. Men har du tänkt på att du kan fylla med precis vad som helst? I ett stort påskägg får du plats med en massa skojiga saker såsom kanske en parfym till tonåringen som påstår att hen inte vill fira påsken i år, eller kanske ett presentkort, en peng eller ett smycke? Det är bara fantasin som begränsar dig! Tänk också på att du inte behöver ge bort påskäggen du fyllt med smaskens, utan du kan även ordna äggjakt. Är det fint väder kan det vara en rolig aktivitet för både vuxna och barn att få vara ute i trädgården och leta efter sina ägg — var bara noga med att inte gömma dem alltför svårt eller alldeles för öppet. Har du lagt pengar eller värdefulla andra saker i ägget så vill du såklart inte att en främling ska råka hitta ditt ägg och inte den du avsett att ge påskägget till. Kolla som sagt in utbudet och välj ut de påskägg du tror kommer att uppskattas mest: ett klassiskt i papp med målat motiv, ett litet i metall som kan förvandlas till smyckeskrin eller varför inte ett som ser ut som emojis? Passa på att fynda nu!

Så fungerar Fyndiq! Vi på Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här hos kan du därför fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Det betyder också att när du beställer fler än en produkt så är chansen stor att dessa kommer att skickas från olika butiker — vilket i sin tur innebär att de kommer att levereras i flera olika paket vid kanske olika tillfällen. Kom ihåg det bästa av allt, oavsett hur många produkter du än beställer så är frakten alltid billig.