Fynda billiga påsk pärlplattor här

2 Fynd

Fynda påsk pärlplattor billigt online hos oss på Fyndiq

Sugen på att pyssla lite med barnen i påsk? Då vill vi tipsa om våra påsk pärlplattor för barn och vuxna! Vi har massor av pärlplattemönster med påsktema att välja och vraka bland, vad sägs om hönor, påskkycklingar och påskägg att lägga som påskpärlplattä Du hittar såklart både mönsterplattor och pärlor här på samma ställe, allihopa i påskens alla härliga färger såklart! Kolla in det breda och varierade sortimentet och välj ut precis de påsk pärlplattor som du tror kommer vara allra roligast att lägga. Välkommen att fynda redan idag!

Tips på ett lyckat köp

Fler saker till påskfirandet hittas såklart i våra andra påskkategorier — vi har allt från påskinredning till skojiga utklädnader både för stora och små påskfantaster! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

En hemmagjort påsk pärlplatta är perfekt som glasunderlägg

Har du någonsin tänkt på alla de sätt du kan använda en påsk pärlplatta på? Ett kul inslag i påskdukningen är till exempel att använda färdiglagda påsk pärlplattor som glasunderlägg och vill du pyssla riktigt ordentligt kan du limma ihop flera plattor så det blir en enda stor påsk pärlplatta att ha som bordsunderlägg. Det är bara du själv som sätter gränserna för vad du ska använda dina pärlplattor i påsk till. Så låt fantasin flöda och köp hem allt du behöver för att skapa påsk pärlplattor online här hos oss på Fyndiq!