Kundservice

Fynda billiga pärlplattor online

1 266 Fynd

Upptäck vårt breda sortiment av pärlplattor för både barn och vuxna! Hos oss kan du hitta allt du behöver för att komma igång med pärlandet, allt ifrån pärlplattor i olika former som delfiner och ankor till pärlor i alla tänkbara färger från bland annat Hama och Nabbi. Välkommen att fynda hos oss på Fyndiq!


Filtrera

Fynda billiga pärlplattor online

En pärlplatta låter dig skapa egentligen vilka motiv som helst – det är bara fantasin som sätter stopp! Återskapa kära favoritkaraktärer eller använd färdiga plattor formade som delfiner, fjärilar, ankor plus massa fler spännande former och figurer. Att pärla är en hobby som passar både barn och vuxna, så varför inte beställa hem ett gäng billiga pärlplattor och låta skapandet börjä Hos oss hittar du allt du behöver för att komma igång.

Skapa vad du vill med pärlor

Glasunderlägg, matta eller tavlä En pärlplatta kan användas till mängder av olika saker och är dessutom väldigt enkla att skapa. För du vet väl hur du tar pärlandet till nästa nivå? Allt ni behöver är en pärlplatta och pärlor som barnen fäster på plattans piggar. För att pärlorna ska fästas samman är det dags för de vuxna att kliva in. Nu behövs nämligen strykjärn och strykpapper för pärlplattor sedan lägger du bara strykpappret över pärlorna på pärlplattan och drar strykjärnet över så smälter allt samman och vips så är konstverket klart och redo att användas! Hur smidigt är inte det? Nu kan ni spara era mästerverk hur länge ni vill!

Tips för ett lyckat pärlköp

En pärlplatta kan användas fler gånger än en, så köp många olika motiv och färger på pärlorna så kan du skapa massvis av roliga pärlplattor tillsammans med barnen eller själv (för tro oss, det är riktigt roligt!). Känner du att ytan inte räcker till kan du köpa en påbyggningsbar pärlplatta för ännu mer kreativitet och utrymme. Du kan även söka efter olika mönster online som du kan återskapa.