Alltid 9 kr frakt

Snabba leveranser

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 2 miljoner produkter

Populära varumärken

2 655 att välja bland!

Fynda billiga pärlplattor online!

Handla billiga pärlplattor online till barnen! Med en pärlplatta kan man tillverka mycket — speciellt som barn eftersom fantasin knappt når någon som helst gräns. Så varför inte låta barnen ta sig an ett gäng pärlplattor? Det har vi massvis av online här på Fyndiq och i just denna kategori hittar du alla billiga pärlplattor och tillbehör du kan tänka dig! Här finns pärlplattor formande som delfiner, fjärilar, ankor och stjärnor plus massa fler spännande former — och du hittar också alla tillbehör som behövs! Välkommen att fynda redan idag!

Tips för ett lyckat köp! En pärlplatta kan användas fler gånger än en, så köp olika motiv och gör massvis av roliga pärlplattor tillsammans med barnen! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Glasunderlägg, matta eller tavla? En pärlplatta kan användas till mängder av olika saker — och är enkla att skapa. För du vet väl hur du hjälper barnen att göra en pärlplatta? Allt ni behöver är en pärlplatta och pärlor som barnen fäster på plattans piggar. För att pärlorna ska fästas samman är det dags för de vuxna att kliva in. Nu behövs nämligen strykjärn och strykpapper för pärlplattor, och strykjärn är både varma och tunga så då kan det behövas en vuxen som hjälper till — sen lägger du bara strykpappret över pärlorna på pärlplattan och drar strykjärnet över så smälter allt samman och vips så är konstverket klart!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 9 kr i frakt.