Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billigt pysselset online!

Fyndiqs favoriter

Köp billigt pysselset online till barnen här! Skapa, leka och måla, det är allt vad barn älskar – och det är precis vad de får göra med ett pysselset! Och mängder av billiga pysselset för barn hittar du online här hos oss på Fyndiq! Välj bland massvis av roliga set som målarset med Disneys Frost eller varför inte löpa linan ut och låta barnen tillverka egna fisar att skoja med? Här finns ett pysselset för alla smaker och åldrar – välkommen att fynda!

Tips för ett lyckat köp! Med ett pysselset kan barnen roa sig själva, men vissa set kräver hjälp från oss vuxna och visst är det roligare att pyssla tillsammans – det är kul för hela familjen! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Tillverka, experimentera och lär! Barn älskar att göra saker själva och känna sig stora, hur små de än är, och med ett pysselset är detta möjligt. I denna kategori finns allt möjligt för barnen att skapa och tillverka, med eller utan mamma och pappas hjälp! Vad sägs om ett set för att tillverka studsbollar? Eller ditt barn kanske hellre vill ha tillbehör för att göra egna smycken? Här hittas allt från pärlset och pärlplattor till scrapbooking kit och glass set – så låt fantasin flöda och köp hem de pysselset som får ditt barns kreativa ådra att pulsera lite extra!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.