Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Kundtjänst

hej vad kan vi hjälpa till med?

Vanliga frågor & svar

Jag vill ångra eller reklamera mitt köp!

Jag saknar min produkt!

om du inte hittar svaret ovan

Ring oss på 0771-70 70 00

Vi har öppet måndag - fredag 08.00-20.00
röda dagar och helgdagar 10.00-16.00

Fynda billig sparbössa online!

Fyndiqs favoriter

Samla dina mynt i en sparbössa! Lite grovt kan man säga att vi kan dela in människor i två fack: spara och slösa. Vad som känns betryggande är att det är ganska enkelt att hoppa mellan dessa fack, och vill du gå från en slösaktig slösa till en mer sparsam spara så är en spargris en bra investering för att få bättre koll. Här på Fyndiq har vi ett fint utbud av billiga sparbössor. Välj och vraka mellan en spargris för barn i härliga färger till lite mer nedtonade burkar att spara pengar i. Med vårt stora utbud har vi säkerligen bössor som faller i smaken.

Tips för ett lyckat köp! Att kunna spara pengar är att förstå pengars värde, så se till att alla i familjen får en egen bössa att spara i. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Mer än bara en samlingsplats för dina pengar! Oavsett om du har en härlig sparbössa i elefant motiv så är det spännande att se bortom tingesten och tänka på att en sparbössa är så mycket mer: det är en behållare för drömmar; en ny cykel, båt eller en drömresa till tropikerna. Ja, försök att se din spargris som en plats för dina drömmar så lovar vi att du kommer tänka till två gånger innan du stoppar handen i kakburken.

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.