Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga canvastavlor online!

Fyndiqs favoriter

Fynda canvastavlan här! Det är få format på väggen som står ut så mycket som en canvas – i dubbel bemärkelse! Här hos oss på Fyndiq hittar du ett brett urval av snygga tavlor i just canvasstil att hänga upp där det passar! I kategorin finner du billiga canvastavlor med motiv som stadssiluetter av New York, Berlin, London med flera, men även en hel del annat. Varför inte en flerdelad tavla med Buddha, en solig strand eller kanske en hisnande vacker solnedgång? Här hittar du nog det du söker efter! Eftersom det är så lätt att handla online är det bara att fynda på!

Tips för ett lyckat köp! Hur stor är väggen tavlan ska pryda? Om den har bra yta kanske en 5-delad canvastavla passar bra! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Hitta tavlan som uttrycker din personlighet! Är du en person som älskar att resa? Varför inte låta New York Skyline pryda din vägg? Om du är mer av en andlig person kanske en lugnande Buddha gör sig bättre på väggen i sovrummet. Sedan finns det massor av motiv som helt enkelt bara är snygga och ger inredningen en känsla, oavsett om motivet är abstrakt eller inte. Sedan är det svårt att slå ett riktigt vackert naturmotiv. Vem vill inte betrakta en vacker solnedgång i guld? Eller ett vattenfall ute i en orörd skog. Inred med snygga kanvastavlor! Skynda att fynda!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.