Fynda billig lightbox & ljuslåda här

12 Fynd

Lightbox, ljuslåda och ljustavla, kärt barn har många namn

Dekorationsbelysning i hemmet är något som blir allt trendigare med åren, och är det något som verkligen är poppis så är det en lightbox med utbytbara bokstäver till. Och just sådana boxar är vad du kan fynda i denna kategori! Det är en snygg ljuslåda i vitt som ställs på högkant och lyses upp bakifrån — och för att få en snygg kontrast sätter man svarta bokstäver och symboler som små meddelanden på lampan! Ursnyggt tycker vi på Fyndiq, på vår har vi valt att skriva Fyndiq Billig frakt till exempel, men du kanske vill skriva Love eller något annat mer ömt meddelande? Då bokstäverna i en lightbox allt som oftast är utbytbara så kan du variera efter humör och känsla!

Tips på ett lyckat köp

Dubbelkolla alltid om extra bokstäver följer med till din ljuslåda, annars kan du alltid köpa med dig en extra förpackning bokstäver och symboler också — men kolla alltid så dessa är tillverkade att passa just i din ljuslåda! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Lys upp med ljuslåda med fint budskap

Varför ska man ha en lightbox då, kanske du funderar på? Främst för att det är en snygg dekoration, men också för att det är ett roligt sätt att sätta upp lite olika budskap på. Kanske vill du ha ett kort Live, Love, Laugh i din ljustavla eller kanske ett klassiskt Carpe diem ? Det kan dessutom vara kul att använda lådan till att skriva små meddelanden i till partnern eller varför inte köpa till företaget och sätta företagsnamnet där i? Med en lightbox ljustavla kan du göra massor — det är bara fantasin som stoppar dig!