Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga oljemålningar online!

Fyndiqs favoriter

Shoppa en oljemålning online! Hur exklusivt det än kan låta kan faktiskt vi på Fyndiq erbjuda massor av billiga oljemålningar att välja och vraka bland. I vårt breda urval av denna målarkonst finns det tavlor i olja på kanvas och duk med eller utan ram. Handmålade tavlor med en ensam segelbåt på havet passar de flesta rum, eller varför inte en oljemålad tavla med mytomspunna Venedig att hänga upp på väggen? Det är lättare än någonsin att inreda med känsla och kvalitet, särskilt som vi har allt du behöver här att handla hem. Fynda din konst här hos oss redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Vill du skapa en marin känsla? En oljemålning med havet som inspiration ger den rätta känslan! Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Med en oljemålning känns rummet ombonat! Det är inte bara eliten som har vackra oljemålningar som pryder väggarna i salongen, med de som finns på Fyndiq kan alla ha denna sköna konstform hemma. Vare sig du vill ha målningar med ett rött hjärta, blommor, abstrakt motiv eller kanske med ugglor har hittar du det du söker här hos oss. Varför inte en oljemålning med ram? Då slipper du leta reda på en i passande mått själv – smidigare än så blir det ju inte! Välkommen att shoppa online på nätet!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.