Fri frakt

1-5 arbetsdagars leverans

1.6 miljoner kunder

Har handlat hos oss

Stort utbud

Över 1 miljon produkter

Populära varumärken

1 463 att välja bland!

Fynda billiga skyltar online!

Fyndiqs favoriter

Shoppa en plåtskylt! En skylt kan vara både charmig och säga något om familjen man är på besök hos – hos oss på Fyndiq hittar du massor av billiga skyltar att välja och vraka bland! I denna kategori kan du hitta allt från en skylt med positivt, stärkande budskap till plåtskyltar med uppmaningar att stänga grinden eller att huset egentligen tillhör familjens hund. Det finns flera roliga och användbara skyltar att fynda. Om inte en som informerar om något passar, så kanske en med en vacker dikt på blir bra att hänga upp någonstans eller kanske ge bort till en kär vän. Hitta din favorit här hos oss redan idag!

Tips för ett lyckat köp! Vill du uppmärksamma din mamma? En skylt med en vacker liten dikt gör nog henne (eller vem annan som helst) riktigt glad. Om du har några frågor kring din order eller vill reklamera ditt köp, kontakta Fyndiqs kundtjänst så hjälper vi dig med ditt ärende.

Uttryck dig med en rolig skylt! I köket kan nog vem som helst pryda väggen med en klurig och charmig liten skylt, om inte med en söt och retro cupcake så kanske med ett budskap om att vin nog är godare än mat ändå. En plåtskylt eller plåttavla med en vacker text ger dessutom ett rum en känsla av att vara ombonat och hemtrevligt. Några av skyltarna är spegelplaketter som kan sättas fast där man faktiskt tittar mest, just i spegeln! Välkommen att shoppa plåtskyltar och skylt online på nätet!

Så fungerar Fyndiq! Fyndiq har samlat nätets alla fynd under ett och samma tak. Här kan du fynda bland produkter från många tusentals olika butiker från hela Sverige. Beställer du fler än en produkt är chansen stor att de skickas från olika butiker, och kommer alltså levereras i flera olika paket. Men oavsett hur många produkter du än beställer betalar du alltid endast 0 kr i frakt.